Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 22310 39958

Τι είναι το Beach Tennis 

Παρουσιάζοντας σας το πιο hot άθλημα του καλοκαιριού και όχι μόνο: Beach Tennis

 Πάρτε την διασκέδαση και την δυναμική του τένις… βάλτε την σε ένα γήπεδο του Beach Volley με το δίχτυ στο 1,70… Προσθέστε και λίγο από ξυλορακέτες… Και αυτό που έχετε είναι το Beach Tennis – Το πιο ελκυστικό νέο άθλημα που σαρώνει όλη την Ευρώπη. Αυτό είναι και το συστατικό που κάνει το Beach Tennis τόσο συναρπαστικό άθλημα. Μπορείτε να παίξετε Beach Tennis ανταγωνιστικά, είτε απλά για διασκέδαση. Αυτό το νέο άθλημα γεμάτο δράση παίζετε τόσο από επαγγελματίες και μη, παίκτες του τένις, όλων των ηλικιών, και ο λόγος είναι ένας: η ευκολία του να το παίζεις.

Τι ακριβώς είναι το Beach Tennis; Είναι παρόμοιο με το κλασσικό τένις, με την διαφορά ότι παίζεται σε γήπεδο του Beach Volley (16x8m) με το δίχτυ να έχει κατεβεί στο 1,70m.

Δυο ομάδες διπλού χτυπούν ένα μπαλάκι χαμηλής πίεσης (orange ball I.T.F stage 2) πάνω από το δίχτυ με βολέ χωρίς να αφήνουν την μπάλα να αγγίξει το έδαφος και μόνο με ένα βολέ για κάθε ομάδα, καθώς απαγορεύεται οι παίκτες να δώσουν ο ένας πάσα στον άλλο.

Κερδίζουμε τον πόντο κάθε φορά που ο αντίπαλος μας δεν πετυχαίνει τα όρια του γηπέδου μας ή που αφήσει την μπάλα να σκάσει στο γήπεδο του. Οι πόντοι μετράνε όπως στο κλασσικό τένις χωρίς να υπάρχει πλεονέκτημα (15, 30, 40, game). Μπορείτε να παίξετε στα 2 (best of 3) ή στα 3 νικηφόρα σετ (best of 5).

Μόλις έρθετε σε επαφή με την μαγεία του Beach Tennis σίγουρα θα ερωτευθείτε αυτή την καταπληκτική ευχαρίστηση.